Hakkımda

14 Aralık 2016 Çarşamba

Kobilere Destek Kredisi

Merhabalar;

Bugün öğrenmiş olduğum ve sizler ile paylaşmak istediğim İstanbul Ticaret Odasının üyelerine özel destek kredisi hakkında sizlere kısaca bilgi vermek istiyorum.

Malum son dönemde faizlerin yükselmesi ve bankaların kredi müşterilerine daha temkinli yaklaşıp, çok fazla teminat talep etmesine istinaden, yetkililer ekonomiye can olsun, nefes olsun diye bazı adımlar atmaya başladı.

İTO; üyelerine özel 150.000 TL ye kadar anlaşma yaptığı Ziraat ve Deniz bankaları aracılığı ile düşük faiz ile kredi kullanmalarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Kredi için başvurular 12.12.2016 tarihi itibarı ile başlamış olup son tarih ile ilgili bir bilgiye ben ulaşamadım, İTO üyesi iseniz ve bu krediden faydalanmak istiyorsanız İTO dan ıslak imzalı ''TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir'' ibareli Faaliyet belgesi alarak, Ziraat yada Deniz Bankalarına başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Kredinin Özellikler;

Vadesi 12 ay ile sınırlıdır.Kısaltma ve uzatma yapılmıyor sabittir.
Faizi yıllık %9,90'dır.
En fazla toplamda 150.000 TL ile sınırlıdır.
Her sektör faydalanabilir.Ancak Emlakcı, Kooperatifler,Faktoring firmaları, Döviz büroları , eczaneler, mali müşavirler ,YMM ler faydalanamamaktadır.
Kredi değerlendirmesini bankalar yapmaktadır.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilir yada Ziraat veya Denizbank şubelerini de arayabilirsiniz.


 http://www.ito.org.tr

Hiç yorum yok: