Hakkımda

15 Aralık 2016 Perşembe

KOSGEB 50.000TL Kredi Kampanyası


Merhabalar;

İşletmelere can suyu akmaya devam ediyor.

Devlet işletmelerin moralini yüksek tutup, ticari faaliyetlerini daha rahat sürdürmeleri için imkanlar dahilinde destek olmaya çalışıyor.Malum son dönemlerde ekonomi küçülmeye işsizlik artmaya başladı.

Sizlere bugün KOSGEB'in (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) yakın zamanda hayata geçireceği 50.000 TL 36 ay vadeli ilk 12 ay ödemesiz 3 er aylık eşit taksitlerle geri ödemeli kredisinin haberini verip, kısaca bahsedeceğim.

Kredi işlemi için ilk şart; KOSGEB 'in veri tabanına firma kaydınızı yapmanız, akabinde sistemin yönlendirmesi ile birlikte yapabileceğiniz KOBİ beyannamesini doldurup, KOSGEB şubesine yetkili imzası ve kaşesi ile elden teslim etmeniz olacaktır.Bu kayıt aslında bu krediye has düşünülmemeli, kayıt yaptıktan sonra sisteme kaydettiğiniz e-mail adresinize güncel haberler (KOSGEB ile ilgili) gönderiliyor, sunulan desteklerle ilgili bilgi akışınız oluşuyor.Şuan kredi süreci başlamamış olup, internet sayfasını ziyaret ettiğimizde ciddi bir yoğunluğun olduğu, bu nedenle sistemde yavaşlık, sorun vs. yaşandığı ayrıca başvuruların internet üzerinden alınabileceği duyuruluyor.

Kredi ve KOSGEB ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Saygılarımızla

http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/6014/kosgebden-kobilere-50-bin-liraya-kadar-isletme-sermayesi-kredi-faiz-destegi

Hiç yorum yok: