Hakkımda

14 Ocak 2017 Cumartesi

Döviz Büroları Hakkında Güncel Haber

Merhabalar;

Döviz büroları bundan 5-10 yıl kadar önce çok çok rağbet gören işletmelerdi,gelişen teknolojik alt yapı ile artık eskisi kadar olmasa da varlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar.

Benim sizlere bahsedeceğim güncel bir konu bulunuyor. Malumunuz döviz de dalgalanma demeyeceğim yükseliş devam ediyor. Dalgalanma aşağı ve yukarı yönlü anlamına geliyor, şuan ki durum genel itibarı ile yukarı yönlü bir durum. Konuyu nereye bağlayacağıma gelince spekülasyon!

Yetkili makamlarca yapılan açıklamada; bazı döviz bürolarının ve kuyumcu görünümlü döviz al sat yapanların, kurlara etki ettiği , bunun da spekülatif bir durum olduğu açıklandı. Bu açıklama sonucun da incelemelerin sıklaşacağı belirtiliyor.

Haksız olan her türlü kazanca karşıyımdır,o nedenle varsa böyle bir durum gerçekten gereği yapılmalı, hak ile haksız ayırt edilmelidir. Sonuçta temiz olarak bu işi yapıp ekmeğini kazanan insanlarda kesinlikle vardır. Hele bir de ülkemizin şuan için de bulunduğu duruma bakınca bu iş spekülatif amaçlı ise gerçekten çok kati kurallar ile kontrol altına alınmalı diye düşünüyorum.

Gereğini yetkili merciler mutlaka yapacaktır inşAllah

Saygılarımla

Hiç yorum yok: