Hakkımda

16 Ocak 2017 Pazartesi

Satış Ortaklığı(Örnek www.hepsiburada.com)

Merhabalar;

Sanal mağazacılık her geçen gün artmaya devam ediyor, çok sayıda yerel ve ulusal firma interneti fark etmeye devam ediyor. Aslında bu kaçınılmaz çok küçük işletmeler bile kendisine bir web sayfası açmanın gerekli olduğunu biliyorlar.

Bu durum güzel lakin , buradaki pasta rekabet de gerçekten zorlu, öncelikli güven sağlamak, arama motorların da üst sıralarda çıkmak, finansal anlamda güçlü olmak, sırf bu iş için belli birim ve çalışanlar oluşturmak gibi sıkıntılı süreçler mevcut.

Bu durumu aşmak için kendisini ispatlamış e-ticaret firmaları kendisine belli komisyon karşılığında tedarikçi yada direk satıcı olarak sizi sanal mağazasına dahil edebiliyor ve yukarıda bahsetmiş olduğum süreçleri sizin adınıza yapmış oluyor.

Tabi bunları yaparken sizin aslında kendisine tabi olmanızı, kurallara bizzat uymanızı ve resmi bir kuruluş olmanızı bekliyor. Aslında bu durumu ben hiç yoktan iyidir mantığı ile olumlu buluyorum, yoksa imkanı olan şartları oluşturabilecek gücü ve misyonu olan kuruluşların direk bu işi kendi bünyelerinde yapmasının daha avantajlı olacağına eminim çünkü özgürsünüz.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki sayfalara bakabilirsiniz

https://b2b.hepsiburada.com/login.aspx?ReturnUrl=%2f
http://www.ebay.com/
http://www.n11.com/

saygılarımla

Hiç yorum yok: