Hakkımda

18 Ocak 2017 Çarşamba

Toplu Taşıma Uygulaması MOOVİT

Merhaba Arkadaşlar;

Büyük şehirlerde ulaşım gerçekten çetrefilli bir iş , hele bilmediğiniz bir yere kendi aracınız dışında gitmek veya düzenli aynı yere git gel yapmak zorunda belirli hatları takip etmek zorundaysanız artık teknolojinin nimetlerinden faydalanmak zorundasınız.

Ben İETT nin ve uygulama merkezlerinde olan bazı uygulamaları kullanmış birisi olarak kısa zaman önce yeni keşfetmiş olduğum ve memnun kaldığım bir mobil uygulamayı sizler ile paylaşıp, işinizin kolaylaşmasına vesile olmak istiyorum. Bu uygulamanın ismi MOOVİT ...

Moovit uygulamasını Ankara, Antalya, Bursa, Düzce, Elazığ, İstanbul, Kayseri, Konya, Muğla, Samsun, İzmir-Aydın ve Şanlıurfa şehirlerimizde kullanabiliyorsunuz.Uygulamada Otobüs-Metro-Metrobüs-Marmaray-Tramvay-Şehir Hatları-İDO-Turyol-Dentur-Beyden ve Bazı minibüsleri canlı izleyebiliyorsunuz.

En güzel yanı isterseniz bildiğiniz hat veya seferi seçip aracı takip edebilir, güzergah vs. detaylarını canlı aracın konumunu izleyebilirsiniz.Bulunduğunuz konumdan veya belirleyeceğiniz noktadan nereye gitmek istiyor iseniz yazdığınız da size en kısa alternatifi üretip önünüze döküyor. Ayrıca bilmediğiniz bir yere giderken ineceğiniz noktayı tespit edip, ayarladığınız da bir kaç durak önceden sizi uyarıyor ineceğiniz durağa gelince inmenizi size bildiriyor.
Sürekli gittiğiniz yerleri favorilere ekleyebiliyor, gideceğiniz noktaya kaç dakika kaç durak kaldığını canlı olarak izleyebiliyor, etrafınızda size en yakın olan durağı görebiliyorsunuz.Uygulamanın içerisinde ücret tarifesini görüp ne kadar ödeyeceğinizi de biliyorsunuz.

Dediğim gibi ben uygulamayı kısa bir süre önce indirdim, şuana kadar tespit edebildiğim özelliklerin bir kısmı bunlar, ancak daha fazlasının uygulamada olduğunu ve temiz güzel bir uygulama olduğunu belirtmek isterim

Hiç yorum yok: